Αγαπάς το ποδόσφαιρο?
Σου έχει λείψει η αγωνιστική δράση?
Λάβε μέρος στο δικό μας πρωτάθλημα παίζοντας το άθλημα που αγαπάς μαζί με την παρέα σου, στα πλαίσια ευγενούς άμιλλας και συναγωνισμού!

Κανονισμός Τουρνουά

 • Διοργανωτής του τουρνουά είναι το Αθλητικό Κέντρο μας,το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη για την τήρηση των όρων του κανονισμού και την επιβολή των ποινών, που προβλέπονται.
 • Η κάθε ομάδα υποχρεούται να δηλώσει στην Αίτηση Συμμετοχής τα ονοματεπώνυμα των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι θα πρέπει να υπογράψουν δίπλα στο όνομά του. Η υπογραφή σημαίνει αυτόματα την αποδοχή εκ μέρους τους χωρίς καμία αντίρρηση ή επιφύλαξη όλων των όρων του παρόντος κανονισμού. Ποδοσφαιριστής, που δεν έχει υπογράψει τον κανονισμό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αν διαπιστωθεί και αποδειχθεί η κακή συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή, που δεν έχει καθόλου δηλωθεί ή υπογράψει η ομάδα του μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα και της αφαιρούνται (3) τρεις βαθμοί,ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα εάν δηλωθεί και υπογράψει έγκαιρα. Αν συμβεί το ίδιο παράπτωμα για δεύτερη φορά από την ίδια ομάδα, η ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό και αφαίρεση (5) βαθμών, ενώ αν συμβεί και τρίτη φορά, η ομάδα αποβάλλεται από το τουρνουά χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά του διοργανωτή.
 • Δεν επιτρέπεται να δηλωθούν και βέβαια να συμμετέχουν εν ενεργεία επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μπορούν να δηλωθούν και να συμμετέχουν από κάθε ομάδα μέχρι και (4) τέσσερις εν ενεργεία ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να αγωνίζονται έως και στην Α ερασιτεχνική κατηγορία (Τοπικό). Αν διαπιστωθεί και αποδειχτεί η κακή συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή, που έχει κακώς δηλωθεί ενώ δεν επιτρέπεται να αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής σαφώς αποβάλλεται από το τουρνουά, ενώ η ομάδα του μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα και της αφαιρούνται (3) βαθμοί. Αν συμβεί το ίδιο παράπτωμα για δεύτερη φορά από την ίδια ομάδα, η ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό και αφαίρεση (5) βαθμών, ενώ αν συμβεί και τρίτη φορά η ομάδα αποβάλλεται από το τουρνουά χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά του διοργανωτή. Επιτρέπεται να δηλωθεί ποδοσφαιριστής σε περισσότερες των μια ομάδες,αλλά θα πρέπει οι ομάδες να είναι διαφορετικού ομίλου.
 • Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει δηλωμένους μέχρι και (13) δεκατρείς ποδοσφαιριστές τουρνουά, αλλά μόνον μέχρι το τέλος του Α γύρου. Μπορεί επίσης να αντικαταστήσει μέχρι και (3) ποδοσφαιριστές, αλλά πάλι μόνον μέχρι το τέλος του Α γύρου.
  Οι οκτώ πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου προκρίνονται στα play-off. Η ομάδα, που τερμάτισε στην τελική κατάταξη σε υψηλότερη βαθμολογική θέση έχει πάντοτε το πλεονέκτημα και δεύτερης ευκαιρίας σε περίπτωση ήττας, ενώ εάν νικήσει προκρίνεται αυτόματα για τον επόμενο γύρο.
  Το Αθλητικό Κέντρο είναι εντελώς αντίθετο σε κάθε μορφή βίας. Απαγορεύονται λοιπόν οποιαδήποτε μορφής επεισόδια, ακόμη και φραστικά, μεταξύ των αγωνιζομένων ή κατά του διαιτητή. Η ομάδα, ποδοσφαιριστής της οποίας συμμετέχει σε επεισόδια, έστω και εάν δε τα δημιούργησε εκείνος, τιμωρείται με μηδενισμό και αφαίρεση (10) δέκα βαθμών. Ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και οι ποδοσφαιριστές, που δημιούργησαν ή/και συμμετείχαν στα επεισόδια μετά από υπόδειξη του διαιτητή τιμωρούνται με (7) αγωνιστικές. Η ομάδα από εκείνη την στιγμή θεωρείται υπότροπος και σε τυχόν επανάληψη επεισοδίου που θα δημιουργήσει η συμμετέχει έστω και ένας ποδοσφαιριστής της αποβάλλεται οριστικά από το τουρνουά χωρίς άλλη προειδοποίηση και χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά του διοργανωτή.
  Οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. Για να ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις στην ώρα έναρξης των αγώνων να ληφθεί υπόψη ότι η ομάδα θα μπορεί να αρχίζει τον αγώνα ακόμη και με 3 ποδοσφαιριστές. Κατά την διάρκεια του αγώνα μπορεί να συμπληρωθείη εφτάδα. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μέχρι και 2 φορές. Σε περίπτωση, που επαναληφθεί και τρίτη φορά ή στην περίπτωση, που κάποια ομάδα καθυστερήσει να προσέλθει στο γήπεδο περισσότερο από 15 λεπτά η δεν προσέλθει καθόλου η ομάδα θα μηδενίζεται, θα της αφαιρούνται 3 βαθμοί και θα είναι υπόχρεη καταβολής του αντίτιμου του αγώνα, ενώ σε περίπτωση επανάληψης η ομάδα θα αποβάλλεται από το τουρνουά. Εάν κάποια ομάδα δεν μπορεί να προσέλθει για να αγωνισθεί, θα πρέπει να ειδοποιήσει τον διοργανωτή μέχρι και 24 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μια φορά. Σε περίπτωση επανάληψης θα επιβάλλονται οι ποινές, που προβλέπονται. Αναβολή αγώνος αποφασίζεται μόνο από τον διοργανωτή και μόνο σε περίπτωση ανωτέρας βίας.
  Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αλλάζουν στα αποδυτήρια. Συνιστούμε όμως να παίρνουν τα πραγματά τους μαζί τους στους πάγκους. Σε περίπτωση απώλειας οποιουδήποτε αντικειμένου το Αθλητικό Κέντρο δεν φέρει απολύτως καμμία ευθύνη.7x7_01
  Απαγορεύεται να φορούν οι ποδοσφαιριστές παπούτσια με τάπες.
  Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα καθώς και η χρήση αλκοολούχων ποτών εντός του αγωνιστικού χώρου.
  Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο εκτός των αγωνιζομένων επιτρέπεται μόνο σε έναν συνοδό/προπονητή.
  Οι ομάδες θα πρέπει να φορούν ομοιόμορφες εμφανίσεις.
  Οι αγώνες καλύπτονται ιατρικά από τον Διοργανωτή.
  Ο κανονισμός προβλέπει 3 ειδών κάρτες τιμωρίας:
  ΚΙΤΡΙΝΗ: Αυστηρή προειδοποίηση(δεν προσμετράται για επόμενους αγώνες)
  δεύτερη κίτρινη: Κόκκινη
  ΚΟΚΚΙΝΗ: Προσωρινή Αποβολή 2 λεπτών εκτός αν σημειωθεί γκολ (δεν υπάρχει ποινή για επόμενους αγώνες).
  ΜΠΛΕ: Οριστική Αποβολή(ανάλογα με το παράπτωμα μπορεί να σημαίνει και αποβολή του ή και της ομάδας από το τουρνουά).
  Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται αποκλειστικά με ατομική τους ευθύνη είτε έχουν υπογράψει την αίτηση συμμετοχής είτε όχι. Οποιοσδήποτε πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας που καθιστά επικίνδυνη την συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες δεν επιτρέπεται να δηλώνεται στην κατάσταση και να συμμετέχει στους αγώνες. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχούς συμβάντος με οποιοσδήποτε συνέπειες στην υγεία κάποιου αγωνιζόμενου, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο ίδιος ο αγωνιζόμενος, ενώ το αθλητικό κέντρο δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη.
  Η υπογραφή στην παρακάτω αίτηση συμμετοχής σημαίνει ταυτόχρονη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος κανονισμού και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται άγνοια όλων όσων αναφέρονται παραπάνω αναλυτικά.